Jobba hos oss

IT-arkitekt/projektledare med affärssinne

Är du en IT-arkitekt/projektledare med förmåga för affär och som kan driva tranformationsprojekt? Är det dags för nya utmaningar och vill du utvecklas tillsammans kompetenta kollegor och våra kunder i ett växande entreprenörsföretag?

Känner du igen dig?

Den viktigaste uppgiften är att hjälpa kunder in i digitaliseringen. Tekniskt, rådgivande eller drivande - en stor del av rollen handlar om att vara proaktiv. Då våra konsultuppdrag innebär mycket kundkontakt där vi snabbt ska förstå kundens dagliga verksamhet, ser vi att du är förtroendeingivande och serviceinriktad. Dessutom trivs du med att sätta dig in i nya situationer, då rollen innebär varierande uppdrag hos våra kunder. 

Du känner dig bekväm med att ena dagen diskutera IT-strategi i ledningsrummet och hur den bidrar till affärsnytta och affärsmål till att andra dagen diskutera lösningar, arkitektur och design med arkitekter och tekniker. Du är engagerad och driven, har kunskap inom molnbaserad infrastruktur och vill hjälpa våra kunder att utveckla deras IT-infrastruktur genom att ta fram tekniska lösningar eller bistå olika migreringsprojekt, i en rådgivande roll eller ledande roll. Meriterande är om du har arbetat i olika typer av projekt som involverar molntjänster som Microsoft Azure eller Amazon AWS. Du har självklart mycket bra kunskap och intresse inom Public Cloud och är väl bekant med hur man utökar sitt datacenter med molntjänster.

Kunskap inom traditionell IT-infrastruktur är en baskunskap och en grundpelare. För att förstå och planera arkitektur, strategi eller att designa helhetslösningar ser vi därför att du besitter minst orienterande kunskap inom följande områden:

  • Server & virtualisering inom Microsoft/VMware
  • Mobilitet
  • Klienthantering Microsoft
  • Nätverk och kommunikation inom Cisco eller HP

Med moderna projektstyrningsmetoder med framträdande agila inslag ser vi dig som medlem i ett team där fokus på arbetsuppgifter är..

  • Att hjälpa kunden med rådgivning och utredningar gällande strategi och arkitektur
  • Att planera, leda och genomföra uppdrag - förberedelse infrastruktur, implementering, konfiguration och Migrering
  • Att utveckla lösningar grundade på Cloud - Microsoft Azure, Amazon AWS m fl.

Du har troligen arbetat med kunder i en internationell miljö och har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du har mer än 5 års erfarenhet av arbete med kundinteraktion i en teknisk ledarroll. Att inspirera och entusiasmera dina projektmedlemmar till framgångsrika projekt är en del av din personlighet. Som person är du prestigelös och du tycker om att arbeta i team men du kan även arbeta självständigt under eget ansvar. Vi värdesätter att du är kvalitets- och resultatorienterad, har lätt för att skapa goda relationer och att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi söker dig som brinner för att göra skillnad hos dina kunder. Känner du fortfarande igen dig? Då ska du söka denna tjänst hos oss!


Vi erbjuder dig

  • Möjligheten att vara med och påverka företagets utveckling, vi har en hög förändringstakt och korta beslutsvägar
  • En arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt
  • Trevliga kompetenta arbetskamrater och en inspirerande arbetsplats


För frågor, kontakta Bosse Westher, konsultchef Nethouse Örebro, på 070-1808021

 

Ansökan

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Nethouse Sverige AB är skyldiga att be Dig samtycka till att vi behandlar och ansvarar för Dina personuppgifter i samband med arbetssökning enligt PuL. De personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas av våra datorsystem men kommer ej delas med till externa organisationer, verksamheter eller dyl.

Uppgifterna kommer behandlas inom ramen för det ändamål som Nethouse Sverige AB har som företag och innebär att dessa uppgifter avseende, namn, adress, telefonnummer och e-postadress kommer att registreras i vårt interna system vid arbetsansökningar från Dig.

Om Dina personuppgifter Du angivit vid arbetsansökan är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har Du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Du kan kontakta oss när du vill om du har några frågor om detta genom att maila info(at)nethouse(dot)se.

Vill Du veta mer om Personuppgiftslagen, PuL kan Du läsa vidare på Datainspektionen.se