Jobba hos oss

Projektledare/Förvaltningsledare – IT-infrastruktur

Är du en projektledare/förvaltningsledare inom IT-infrastruktur? Gillar du omväxlingen i att kunna leda olika typer av uppdrag inom båda dessa roller? Är det dags för nya utmaningar och vill du utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor och våra kunder i ett växande entreprenörsföretag?

Känner du igen dig?

Då våra konsultuppdrag innebär mycket kundkontakt där vi snabbt ska förstå kundens dagliga verksamhet, ser vi att du är förtroendeingivande och serviceinriktad. Dessutom trivs du med att sätta dig in i nya situationer, då rollen innebär varierande uppdrag hos våra kunder.

Du har en god IT-grundkunskap inom mjukvara, hårdvara, integration, drift m.m. men du drivs av hur ditt team bidrar till verksamheten - till affärsnytta och affärsmål. Du är van att ha egna kundkontakter, även internationella, och du får gärna ha med dig ett eget kontaktnät.

Vi söker dig som...

  • Har förmåga att på ett professionellt sätt kunna leda team oavsett om det gäller tekniska förstudier/utredningar, projekt eller förvaltningsuppdrag mot uppsatta mål
  • Har som förvaltningsledare ansvarat för affärskritiska applikationer med höga krav på tillförlitlighet och tillgänglighet
  • Har arbetat med kunder i en internationell miljö och behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Har kunskap om erkända metoder så som exempelvis ITIL, PPS, SCRUM, PM3, etc
  • Har universitetsutbildning inom IT-området eller motsvarande kunskap inhämtat på annat sätt
  • Är proaktiv, innovativ och lösningsorienterad

För att lyckas i rollen hos oss tror vi att du har minst 5 års erfarenhet av arbete med kundinteraktion i en teknisk ledarroll. Att inspirera och entusiasmera dina teammedlemmar till framgångsrika uppdrag är en del av din personlighet. Som person är du prestigelös och du tycker om att arbeta i team men du kan även arbeta självständigt under eget ansvar. Vi värdesätter att du är kvalitets- och resultatorienterad, har lätt för att skapa goda relationer och att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi söker dig som brinner för att göra skillnad hos dina kunder. Känner du fortfarande igen dig? Då ska du söka denna tjänst hos oss!

Vi erbjuder dig...

  • Möjligheten att vara med och påverka företagets utveckling, vi har en hög förändringstakt och korta beslutsvägar
  • En arbetsmiljö där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt
  • Trevliga kompetenta arbetskamrater och en inspirerande arbetsplats


För frågor, kontakta Bosse Westher, konsultchef på Nethouse i Örebro, på 070-1808021.

 

Ansökan

I enlighet med Personuppgiftslagen, PuL ber vi dig att samtycka till att vi behandlar och ansvarar för lämnade uppgifter om dig som arbetssökande på Nethouse AB.

Hur behandlar vi uppgifterna?

Nethouse Sverige AB är skyldiga att be Dig samtycka till att vi behandlar och ansvarar för Dina personuppgifter i samband med arbetssökning enligt PuL. De personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas av våra datorsystem men kommer ej delas med till externa organisationer, verksamheter eller dyl.

Uppgifterna kommer behandlas inom ramen för det ändamål som Nethouse Sverige AB har som företag och innebär att dessa uppgifter avseende, namn, adress, telefonnummer och e-postadress kommer att registreras i vårt interna system vid arbetsansökningar från Dig.

Om Dina personuppgifter Du angivit vid arbetsansökan är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har Du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Du kan kontakta oss när du vill om du har några frågor om detta genom att maila info(at)nethouse(dot)se.

Vill Du veta mer om Personuppgiftslagen, PuL kan Du läsa vidare på Datainspektionen.se